Diudi 💥

Valkoinen auto ei viel mut kohta toivottavasti 😁hmm 🤔 prickfritt esiin ja mirror bright sarjan wheel cleaner ja cherry vaahdotukseen.Ei en ollut tyytyväinen pikeä ja lentoruostetta oli runsaasti ja tästä piti tehä valkoinen ei sinne päin. Lisää salaisia aineita kinnaspesu katsotaan mitä tulee😊No valkoinen Audi ja komia sellainen.Huolellinen kuivaus, imurointi, vinyylipintojen puhdistus ja kestovahaus.juu imuri esiin 😁ja vinyylipinnat meguiarksen luotto tuotteilla👌Näillä edetään. Kyl toi pikku Ruupertti on vaa niin näppärä ja mun silmäterä💫Kyllä se saa hyvää jälkeä aikaiseksi. Odotan kevättä ja pääsis moottoripyörien kimppuun koska tää on vaa ni näppärä pieniin paikkoihin minne tämä iso herra ei mahduMegun luottovaha hyvä suoja Audille talveksi.Kaikille autoille suosittelen hyvää vahausta tai pinnoitetta talveksi.Sit ajattelin kiillottaa vanteet ja suojata ne myös. Oon ihan love tähän pikkuiseen 💎👌Suojataan kummid kans.Olen itsekkin ällistynyt.Valkoinen siitä tuli niinku piti. Käsittelytodistus mukaan ja Audi pärjää hyvin tämän talven. Tack ja sillai kai 😁 Ripaus huumoria ja positiivisuutta. Kiitos asiakkaille tästä vuodesta olette mahtavia !🙏🏻

Vastaa