Mercedes-Benz Antos

Joulu tulossa tarviihan ne työjuhdatkin laittaa juhla kuntoon.Mercedes-Benz vähän isompi sellainen ku aiemmat nyt tarvitaan niitä tikkaita 😁Siinä hän on💎

Aloitetaan sisäpesusta,vahaus, teippaus hommia ja muuta kivaa.😂🙏🏻 Tässä saattaa hetki kestää.Imurointi, verhoilunpesu yms.Meguiarksen huippu tuotteilla saa varmasti puhtaaksi.Kuormaliinat nätisti rullalle. Ja omille paikoilleen.Penkit pesin megun luotto verhoilunpesu aineella.Ihan fiksu tästä tulee 😁💎Vähän kiiltoa eli megun mirror bright ja luotto rupes 👌⭐️Kaunis kiilto tulee esiin juurikin tällä mun luotto tuotteella meguiarksen mirror bright paste wax. Se poistaa hapettumia sekä poistaa pesunaarmuja ja antaa pitkä kestoisen suojan.

Huomenna jatkuu. Laitetaan tää nyt viimosen päälle 💫

Nonni. Päivä vapaata ja takas hommiin.Antos oli saanut hieman kolhuja teippeihin joten ne oli hyvä poistaa ja tilata uudet. Sävykartta esiin ja mittoja.Luonnollisesti ajoneuvojen teipit on aika lujasti kiinni. Kuumailmapuhallin, sitrusremover, lasta hmmm ei toiminut tehokkaasti jotenMakita ja toffeelaikka toimii 👌 Se ei myöskään vaurioita ajoneuvon pintaa.Sitten itse asiaan kiillotus hommia.💎Huomenna putsaan hyvin teipattavan alueen ja laitan uudet tilalle ja kiillotan loppu osan nupista sit on tämä Antos valmis töihin 👊

Vastaa