I’m friends with the monster that’s under my bed….eiku iso Chevrolet joka enemmĂ€n kuin tervetullut 💎

NĂ€in joulun kunniaksi ajattelin kertoa teille tĂ€stĂ€ Vanista joka kĂ€vi hetki sitten. Asiakas tilasi pesun ja vahauksen tĂ€lle astetta isommalle ystĂ€vĂ€lle. No hetken aamulla mietin et mistĂ€s aloitetaan ekana kĂ€vi mielessĂ€ tikkaat đŸ€”đŸ˜…Meguiarksen mirror bright wheel cleaner, cherry vaahdotukseen ja kinnaspesu megun washplus+ se on uuden sukupolven syvĂ€puhdistavia ainesosia sisĂ€ltĂ€vĂ€ shampoo. ErittĂ€in loistava tuote 👌Niinkuin nĂ€kyy auton vĂ€ri on metallinhohtoinen kaunis vihreĂ€ kimallus tulee esiin.đŸ’«Huolellinen kuivaus ja hmmm mistĂ€ aloitan.Paljon kromia,mattapintaa ja tuo kaunis maalipinta joka oli hieman naarmuinen tarvii hyvĂ€n vahan joten Meguiar’s mirror bright wax kĂ€yttöön se ei petĂ€ ikinĂ€.Kaunis vihreĂ€ hohto alkoi tulemaan esiin😍Ajoneuvon katto oli mattapintainen no sen pÀÀtin kĂ€sitellĂ€ Meguiarksen pinnoitteella. Vaikka asiakas sanoi ettei sille tarvitse tehdĂ€ mitÀÀn. Mutta kyl ne kaikki paikat laitetaan kuntoon kun eksyy shine-fixille. Tikkaat esiin ja kiipeilemÀÀn 😁Monster noooot anymore.😁Kaunis Chevrolet kĂ€sitelty Meguiarksen luotto tuotteilla ja Ruupertti + tikkaat ja ripaus asennetta saa aikaan ihmeitĂ€.Everything is possible. Mr Van đŸ’ŽđŸ”„đŸ‘Š

Vastaa