PHAETON

Meinasin aluksi etten kirjoita artikkelia tästä mutta tulin toisiin ajatuksiin.Tämä lippulaiva saapui luokseni eilen.Phaetonta odotti ensiksi huolellinen pesu.Meguiarksen wheel cleaner, prickfritt , vaahdotus ja lopuksi huolellinen pesu ovien välit yms. Kuivaus ja hieman maalipinnan tutkiskelua koska auto oli aika naarmuinen eikä värikään päässyt oikein oikeuksiinsa.Näillä mennään luottoystäväni❤️DMC5 laikka ja oikia tahna 👌Kyllä ne naarmut alkaa lähtemään. Kaunis auto kertakaikkiaan💎kiillotuksen jälkeen huolellinen ipaus ja Deep Crystal Ultra Paint Coating . Tällä saavutetaan pitkäaikainen maalipinnan suoja. Ja on muutenkin ykkös tuote👌Auton sävy tuli vihdoin esiin.Tämä on vaan paras näky ikinä.💫Lopuksi vielä topcoat suojaamaan pinnoitettua autoa.Käsittelytodistus ja hoito-ohjeet.

Kaunis kiiltävä Phaeton. Kiitos asiakkaalle mahtavasta työstä 🙏🏻

Vastaa