Full Moon ūüíę

Iso kuin mik√§ mahtuuko tuo ees meik√§l√§isen halliinūü§ĒMahtuu kun on se ennenkin sinne menny. Saanko esitell√§ Mercedes-BenzHuh huh nyt oli tikkaille k√§ytt√∂√§ ja paljon pinta-alaa. Prickfritt , Snowfoam, ja Meguiarksen wheel cleaner. Huuhtelu, tikkaat ja Meguiarksen Deep Crystal Wash ūüĎĆV√§h√§n meinas olla sumua ilmassa vaikka huippuimuri huuti hoosiannaa ja ovet oli auki ūüėā Ei muutakun kuivaus hommiin.Sis√§pesu, imurointi,nahkapenkkien hoito,megun luotto vaha, ikkunoiden ja peilien pinnoitus , rengaskiilloke, muoviosien trimmaus yms . Halusin ett√§ t√§ss√§ kauniissa autossa on yritt√§j√§n hyv√§ ty√∂skennell√§ ja onhan se my√∂s k√§yntikortti.T√§√§ on vaan ykk√∂s tuote ūüĎćNahkapinnat k√§sittelin Meguiarksen ultimate leather balm.Tuotteessa on voimakas UV-suoja, joka est√§√§ nahan kuivumista ja sikistymist√§.Sit Ruupertti ja mirror bright‚úĆÔłŹLopputulos . Harmi ettei tullut otettua enemp√§√§ kuvia kun ajattelin eka ett√§ en tee blogia t√§st√§. P√§√§asia ett√§ auto on nyt asiallisesti k√§sitelty oikeilla tuotteilla jotka suojaa sit√§ pitki√§ ty√∂matkoja varten .Kerroin my√∂s mill√§ olen mink√§kin k√§sitellyt ja mik√§ sen tarkoitus on.K√§sittelytodistus mukaan tietysti ja kiitos asiakkaalle mahtavasta ty√∂st√§ūüôŹūüŹĽ

Vastaa