Aloittelevan yrittäjän arki ja sen yllättävät käännekohdat.

Hyppy tuntemattomaan.Muistan ajan kun kiillottelin autoja vain harrastus mielessä.

Ensimmäiset Meguiar’s tuotteeni. lisäilin harrastesivuilleni kuvia kun olin puunannut jonkun auton tai prätkän. Olin aina haaveillut kuinka hienoa olisi tehdä tätä työkseen yrittäjänä. Eikun tuumasta toimeen onhan minulla pitkä ja vankka kokemus autopuolelta jo teini ajoista lähtien. Hmmm yrittäjyys oli tuntematon käsite kaiken kaikkiaan.Pikkuhiljaa asiat alkoi muodostumaan mitä kaikkea se vaatii. Kirjanpito, toimitilat, vakuutukset, nettisivut, yritystilit ja hankintoja kaiken kaikkiaan. Mutta mistä rahat kaikkeen? Ei pankista aloittavana yrittäjänä sitä lainaa niin vaan saada joten käytetään niitä säästöjä mitä olet jemmannut vanhuuspäiviä varten😂 Toimitilat Tää on se paikka mihin rakastuin. Tänne mä rakennan pikkuhiljaa sellaisen paikan minne ihmisten on mukava tulla ja saavat hyvää palvelua.Muistan tämän hetken kuin eilisen istuin hallin lattialla ja mietin ööö tossa on mun omaisuuteni ei näillä pitkälle pötkitä😂Tein sopimuksen Meguiarksen kanssa muistan kun tavaraa saapu rullakoilla pihaan eikä mitään käryä miten ne asettelis et kaikki näyttäisi hyvälle koska ensivaikutelma on asiakkaalle aina tärkein.Ja myös minulle että viihdyn työpaikassani.Siinä se on mun ”näyttävä ISO ” käyntikortti 😁Eli kaikki tulot menee aluksi hankintoihin.Jos ei ole rikas tai muuten vaan onnekas. Mutta tuoko se raha onnea ei helpottaa se elämää ja yrittämistä.

Sit pam homma meni seis yllättävistä syistä jotka eivät johtuneet minusta. Yritystoiminta oli keskeytettävä joka tuotti mulle ristiriitaisia ajatuksia. Ensimmäiseksi ajattelin että petän asiakkaiden, ja ystävien jotka ovat auttaneet rakentamisessa niin niiden luottamuksen.Onneksi on vakuutus mutta ei sekään lohduta kun tahdot intohimolla tehdä työtä jota rakastat.Toimisto kiinni ja ovet kiinni. Remontti kestää jonkin aikaa okei noh odotellaan.Jokunen aika kului ja pääsin takaisin työn ääreen mutta tosin ilman vessaa ja toimistoa 😂Ilmoitettiin vain että kyl se siitä nopeasti valmistuu.Tein töitä sitten koitti suuri hetki shine-fixistä tulee Detailing Center joka on suuri asia minulle toivoin vain että kaikki menee hyvin eikä lisäyllätyksiä tule. Kaikki ihanat asiakkaat ja yhteistyökumppanit haluan että he saavat juuri sitä palvelua mitä he ovat tulleet ostamaan. Ensimmäinen jälleenmyynti sarja saapui mirror bright ⭐️Avajaiset tää oli just sitä mistä olin aina haaveillut . Kaikki ihanat asiakkaat ja ystävät mahdollisti tämän kaiken. Ja Meguiar’s joka uskoo minun toimintaani. No ei mennyt kauaa kun todettiin että nyt toiminta pitää taas keskeyttää😂 ei oo todellista . Just kun kaikki palaset oli kohallaan ja muuta. Tulee urakoitsija, sit toinen ja kolmas ja voin kertoa että tämä joka nyt laittaa paikkoja kuntoon on ihminen joka on saanut viikossa aikaan enemmän kuin olisin osannut odottaa kiitos mape 🙏🏻 Kaikki tavarat jouduttiin purkaa ja pakata laatikoihin ja luottaa vaan siihen etta kaikki järjestyy.moni olisi lopettanut siihen paikkaan. Olette varmaan ihmetellyt miksi shine-Fixillä ei ole toimintaa johtuu siitä että tällä hetkellä siellä tehdään sellainen remontti että kun seuraavan kerran avaan ovet ne ei mene enää kiinni. Sitkeys ja intohimo omaan työhönsä auttaa sua jaksamaan kaikki vastoinkäymiset yrityksessä. Minä ainakin haluan kannustaa uusia yrittäjiä ja auttaa mahdollisimman paljon koska se ei ole minulta millään tavoin pois elämästä päin vastoin. Tässä esimakua tulevasta.💎⭐️Kiitos teille kaikille jotka ovat olleet tukena. Suurin kiitos urakoitsijoille. Huippu osaamista ja työnjälki on aivan uskomattoman hyvää !

Vastaa