Turun ammatti-instituutin opettajan visiitti

Oli ilo ja kunnia saada yhteydenotto alalla pitkään työskennellyttä ihmiseltä ja saada neuvoa ja opastaa häntä uusiin käyttö menetelmiin pienyrittäjän silmin.Kyllä opettajatkin pitää kouluttautua ja mikä parhainta on silloin tulla paikkaan missä toiminta periaatteet ovat lähtökohtaisesti yksilöllisempää. Aamu alkoi sillä että esittelin paikat ja tuotteet mitä käytän ja miten toimin yrittäjänä shine-fixillä ja kuinka pukeudutaan ja käyttäydytään arvoja ja asiakasta kunnioittaen. Eli lähtökohtaisesti kerroin miten auto pestään oikea oppisesti. Pien/lento ruosteen poisto , meguiar’s wheel cleaner ja vaahdotus. Tietysti myös pesu ovien välistä lähtien.Esipesun jälkeen oikea pesuaine ja kahdella kintaalla ylhäältä alaspäin. Esipesu on tärkein tällöin saadaan hiekat ja muu irtolika pois ennen kinnaspesua jolloin saavutetaan se että ajoneuvossa ei olisi yhtään hiekan jyvää aiheuttamassa naarmuja ajoneuvolle joka kuuluu nimenomaan Fiksata virheettömäksi.Kuivaus ennen oli säämiskät. Nyt käytettiin meguiar’s magneettiliinaa ja myös Megun finnishing towelia jonka imukyky on äärimmäisen huima.Neuvoin kuinka minä kuivaisin yhden suuntaisesti ylhäältä alaspäin.Jokaisella on tietty omat tyylit ja tavat joita en väheksy mutta tämä on minun tapani toimia.Saveistus kun auton maalipinnassa on karheutta sillä saadaan poistettua paljon mitä ei silmin välttämättä näe. Perehdyttiin saveistuksen saloihin😊Esittelin rupes koneet ja laikat mitä käytän ja lopuksi vahattiin koneellisesti Volvo Megun mirror bright pastewaxilla.ja trimmattiin luonnollisesti kaikki muoviosat,rengaskiilloke ja ikkunoiden pesu.Pieniä suuria asioita.Toivon että tästä oli opettajalle hyötyä ja ennen kaikkea se että hän voi antaa tulevaisuuden ammattilaisille hyvää opetusta, johon kuuluu myös asiakkaiden kunnioitus, kohteliaisuus , tuotetietous , vaitiolovelvollisuus, kierrätys ja ennen kaikkea arvostus asiakkaan ajoneuvoa kohtaan. Pitää aina myös muistaa itsensä oma hyvin vointi sekin on tärkeää yrittäjälle joka toimii yksin. Ottaa aikaa itselleen ja nauttia elämästä. Kiitos 💫

Vastaa